woensdag 4 februari 2009

Opdracht

Donderdag had ik een opdracht gekregen om de presentatie van het bedrijfje "concept living" in beeld te brengen. Een nieuw programma werd gepresenteerd aan architecten en projectontwikkelaars in het Miele Inspirience Centre. Na de presentatie was er een rondleiding en een culinaire kookworkshop. De bedoeling was om alle aanwezige in beeld te brengen dat later als geschenk overhandigd zal worden.

Marketing

Marketing plan is beoordeelt en gaat de goede kant op! Nice! Een aantal dingen als de doelgroep en de concurrentie moet nog wat uitgebreider beschreven worden.

1e rietsnijder



Vorige week maandag heb ik mijn eerste rietsnijder in beeld gebracht. Om een uur of 10 kon ik mee varen naar het stuk land wat bewerkt zou worden. Het weer was fantastisch. De zon scheen continue dus hoefde me niet druk te maken dat deze plots weg zou zijn.

Ik had ook een trappetje meegenomen om net boven het riet uit te kunnen komen. De volgende keer neem ik ook een reflectie scherm mee, omdat deze in tegenlicht situaties wel eens de de gene mooi kan uitlichten.

Eerste afspraak



Weer 13 dagen verder. Er valt een hoop te melden. Nadat ik bij de autosloop was geweest ben ik van idee verandert. Namelijk het onderwerp riet en water. Met name riet interesseert me in de zin van de cultuur die eraan vast zit. De ambacht en de natuurlijke omgeving.
Het idee met de autosloop is namelijk dat ik een autosloper een nieuwe auto wil laten verkopen in plaats van een oude auto. Het zou te lang gaan duren voor mijn gevoel om dit te realiseren. Ik moest iets hebben waar ik al veel langer mee rondloop en dat is de rietcultuur.
Ik ben dus ook bezig geweest met het uitvoeren van ondernemingstaken. Namelijk het uitzoeken van wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld in contact te komen met een rietsnijders.